Despre noi

LexSport” SRL, are o experiență de peste 10 ani în vînzarea vestimentației sportive de la producătorii europeni LEGEA și DIADORA, UHLSPORT, GALA, POLSPORT cu o calitate deosebită, la un preț accesibil. Echipa noastră este tînără și orientată spre cumpărători și parteneri, respectul pentru client printr-o ofertă profesionistă și corectă în raportul calitate/preț precum și atenția deosebită acordată fiecărui potențial client sunt modurile în care noi înțelegem să ne prezentăm și promovăm serviciile la cel mai înalt standart calitativ .

Produsele disponibile pe site pot fi procurate și în cantități mari, fapt pentru care veți primi o reducere considerabilă. Oferta noastră angro este destinată echipelor, cluburilor sportive, precum și altor instituții de învățămînt

Pe parcursul existentei sale, ne-am remarcat pe piață prin calitatea produselor și a serviciilor oferite, precum si prin promptitudinea cu care îndeplinim necesitățile clienților.

Afacerea noastră constă în a furniza echipamente sportive de calitate și la un preț rezonabil tuturor sportivilor, cluburilor și asociaților sportive de orice nivel și aproape din orice ramură. Indiferent daca sunteti profesioniști sau sportivi amatori, noi vă oferim echipamentul potrivit necesităților dvs.

Compania noastra este cel mai vechi și cel mai mare distribuitor oficial al brand-ului italian LEGEA in Moldova.

Brand-ul LEGEA reprezintă garanția celui mai bun raport calitate/preț : calitatea materialelor folosite, calitatea finisajelor, stilul modern și estetic dau echipei dvs. o imagine de valoare. Datorită prețurilor care bat orice concurență, LEGEA asigură clubul, asociația, echipa etc. ca pentru acelasi buget poate avea un echipament superior altor mărci cunoscute. Brand-ul LEGEA conține o gama largă de articole care se adreseaza tuturor sporturilor colective și individuale, oferind echipamente complete pe gustul fiecșrui sportiv. Design italian, fabricate din materiale de calitate și inovative, brand-ul LEGEA exprima look-ul european modern și este ales de sportivi din toata lumea.

Grija pentru client și produs este responsabilitatea fiecarui angajat al nostru! Cu aceasta orientare de succes compania noastra a fost infiintata in anul 2003 avand ca activitate comercializarea de echipament sportiv pentru toate ramurile din acest domeniu, dar in timp ne-am specializat pe fotbal, volei, atletism, baschet.

Noi, echipa LexSport ne straduim sa participam activ la dezvoltarea sportului moldovensc prin implicarea în proiecte care urmăresc indeplinirea acestui obiectiv. Deci, suntem la dispozitia dmv. in orice moment!

Echipa noastră se află într-un proces continuu de cercetare a necesităților dumneavoastră, pentru a vă oferi cele mai bune produse și servicii. Opinia dumneavoastră este deosebit de importantă pentru noi, de aceea vă încurajăm să ne scrieți accesînd pagina Contacte  sau să ne lăsați un mesaj pe pagina noastră de Facebook.