Termeni și condiții

Stimați clienți,

Va rugam sa citiți cu atenție Termenii si condițiile de pe acest site, înainte de a face o comanda. Utilizarea site-ului www.lexsport.md și plasarea de comenzi online semnifică acceptul dumneavoastră în ceea ce privește condițiile mai jos menționate. Înainte de a face o comanda, daca aveți vreo nelămurire, va rugam sa ne scrieți la adresa lexsport2000@mail.ru.

Fără nici o notificare prealabila, administrația poate șterge sau adaugă orice informație pe site, întrerupe orice activitate sau arhiva din conținutul site-lui.

Înregistrarea ca membru

 • In utilizarea site-ului www.lexsport.md sunteți de acord să furnizați informații corecte, adevărate, actuale și complete despre dumneavoastră, așa cum vă sunt solicitate în secțiunea de înregistrare ca utilizator.
 • Prin înregistrarea ca membru va trebui să vă alegeți un nume de utilizator și o parola. Sunteți responsabil de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfășurata sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.
 • În cazul pierderii parolei sau dacă sesizați orice semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator, vă rugăm să ne anunțați imediat de acest lucru.

Securitatea datelor personale

 • Datele dumneavoastră personale vor fi folosite doar în scopul declarat al acestui site.
  Ne obligam să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri. Pentru mai multe detalii privind folosirea informațiilor furnizate de dumneavoastră vă rugăm să consultați rubrica "Politica de confidențialitate".

Informații despre produse si livrare

 • Vă rugăm să țineți cont de faptul ca la produsele de pe acest site, culoarea pe care o vedeți dumneavoastră depinde și de monitorul utilizat. Nu suntem răspunzători pentru posibilele diferențe de nuanțe: între cea de pe monitorul dvs. și cea a produsului în sine.
 • Produsele oferite de site-ul www.lexsport.md se încadrează în dimensiunile din tabelul de mărimi. Totuși, deoarece fiecare produs are anumite particularități, unele masuri pot varia.
 • Exista posibilitatea ca la un moment dat, anumite produse să nu fie disponibile, deoarece între momentul plasării comenzii și momentul acceptării acesteia, stocul se poate modifica. În cazul în care un produs comandat de dumneavoastră nu mai este pe stoc, veți fi anunțat imediat și nu veți fi taxat pentru acesta.
 • Ne rezervam dreptul de a schimba preturile de vânzare ale produselor prezentate, atunci când consideram necesar. Preturile de pe site-ul www.lexsport.md includ TVA.
 • În ceea ce privește livrarea, în dependență de modalitate de livrare, selectată de dumneavoastră, pot exista cazuri extreme, în care serviciul de curierat să rătăcească coletul dumneavoastră. În acest caz, dacă produsele dumneavoastră sunt pe stoc, vor fi expediate imediat, cu întârzierea de rigoare/ În cazul în care unul sau toate produsele  comandate nu mai sunt în stoc, vi se vor returna banii aferenți acestora(în cazul achitării prealabile). De asemenea reprezentanții companiei vă vor contacta pentru a vă propune alte produse însoțite de un discount, special pentru dumneavoastră.

Promoții

 • ”LEXSPORT” SRL stabilește regulamentele promoțiilor pe care le organizează pe acest site. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți prin intermediul site-ului www.lexsport.md și site-ul partenerilor. De promoții beneficiază doar comenzile care respecta întocmai regulile afișate pe site. De asemenea promoțiile sunt valabile doar in perioada de timp specificata pe site, și numai în limita stocului disponibil.
 • Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție si o putem întrerupe sau anula in orice moment fără nici o notificare prealabila.

Generalități

 • ”LEXSPORT” SRL nu este responsabila in fata nici unei persoane sau companii pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in conținut care pot conduce la orice fel pierderi.
 • Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.lexsport.md și orice încercare de frauda va fi raportata autorităților competente.
 • Orice disputa intervenita va fi soluționata de instanța judecătorească competenta.