Informații de livrare

Modalități de plată și livrare a produselor

Expedierea si livrarea produselor către dumneavoastră se face prin câteva metode, în dependență de regiunea indicată și metoda selectată de dumneavoastră.

Plata produselor: Magazinul on-line ”LexSport” tinde să ofere cele mai sigure modalități de plată pentru produsele procurate. În acest moment, echipa noastră lucrează asupra mai multor opțiuni de plată on-line, prin intermediul cardului bancar sau platformelor pentru plăți electronice. Până la implementarea acestora plata se va efectua nemijlocit în momentul recepționării produsului comandat. Curierul care vă va livra produsul, va recepționa și plata pentru acesta, iar dacă ați selectat opțiunea de ridicare a produsului din magazin, plata va fi percepută de vânzător. Pentru plata produsului în momentul recepționării lui prin intermediul serviciului de curierat, nu este perceput un comision.

Livrarea produselor: Produsele comandate pe site pot fi ridicate din magazinul oficial, amplasat pe str. Vasile Alecsandri 58 (detalii de contact pot fi găsite aici), această modalitate, nu este taxată suplimentar. Livrare produselor se efectuează în dependență de regiunea indicată de client. Pentru mun. Chișinău este disponibilă opțiunea: livrare prin curier. Livrarea se face în raza administrativă a mun. Chișinău și suburbiile acestuia (Bubuieci, Coloniţa, Codru, Durleşti, Dumbrava, Stăuceni, Băcioi, Ciorescu, Cricova, Ghidighici, Grătieşti, Sîngera, Tohatin, Zona Aeroportului). Curierul va livra produsele dumneavoastră în decurs de 1-3 zile, la adresa indicată. De asemenea acesta vă va telefona pentru a concretiza ora când veți fi disponibili să primiți comanda.

Taxa pentru livrare prin curier este de 30 MDL.

Pentru livrarea produselor în alte regiuni ale RM, compania noastră utilizează serviciile de livrare, oferit de Î.S. Posta Moldovei. Termenul livrării depinde de câțiva factori: opțiunea selectată ”Livrare Rapidă” sau ”Livrare Ordinară”; regiunea unde va fi efectuată livrarea; ziua în care s-a făcut comanda (week-end, zile de sărbătoare). Livrarea ordinară se efectuează în 5-10 zile lucrătoare, iar livrarea rapidă în 3-5 zile.

Perioada necesară pentru livrarea produselor se calculează din ziua în care comanda dumneavoastră a primit statutului deComandă expediată. Perioada între ziua când ați procurat un produs pe site și ziua când aceasta a fost expediată este de maxim 2 zile, cu toate acestea echipa noastră va face tot posibilul ca Dvs. să primiți cât mai rapid de produsul dorit.